top of page

Personalegoder

Personalegoder

Medarbejderfordele er specialiseret i levering, håndtering og administration af personalegoder. Vi tilbyder alle typer ordninger, så vores kunder kan samle deres personalegoder et sted og opnå optimalt overblik uden at skulle bruge ressourcer på det.

Uanset hvad du vælger at tilbyde dine medarbejdere, vil du opleve at skulle bidrage med et minimum af ressourcer til administration og håndtering, da dette outsources til Medarbejderfordele

 

 

Vi tilbyder bl.a.:

• Bruttolønsordninger 
• Nettolønsordninger
• Bagatelordninger

 

Både private virksomheder og virksomheder i det offentlige har valgt at anvende Medarbejderfordele til håndtering og administration af personalegoder på grund af bl.a. leveringssikkerhed, et længere perspektiv i samarbejdet, fleksibilitet, og den gode kvalitet af produkter og service.

Medarbejderen oplever smidighed og service i samarbejdet med Medarbejderfordele, hvilket bidrager til en udpræget succes for virksomhedens initiativ.


Du har et minimalt behov for kompetencer og ressourcer internt i organisationen, men får alligevel fuldt udbytte af at indføre ordningerne.


Du knyttes til et fast, kompetent, professionelt projektteam og det giver dig sikkerhed for altid at blive hørt og få en bedste service.


Derfor er Medarbejderfordele den optimale leverandør. 

bottom of page