top of page

Fordele ved en bruttolønsordning ved Medarbejderfordele

Rettidig leverance = Succes

Med adgang til nordens største lager indenfor de mest købte elektroniske medarbejderprodukter, er din medarbejdere helt sikker på rettidig levering af de af medarbejderen bestilte produkter, hvilket giver dig som arbejdsgiver succes med den medarbejdertilbudte løsning.

Administrationsfri løsning

En bruttolønsordning er kendt for at give arbejdsgiveren en del administration i håndteringen. Det har vi gjort op med, og det er meget lidt du som arbejdsgiver skal gøre. Men lidt er der selvfølgelig, som du kan se her:

  1. Informere jeres medarbejdere om tiltaget.

  2. Indlæse løntræksfil i lønsystemet

    • Løntræksfilen dannes med jeres egne lønartskoder og testes inden opstart, så vi med sikkerhed ved, at filen uden problemer kan indlæses i jeres lønsystem, filen dannes for alle 12 måneder og skal der for kun indlæses én gang.

  3. Anmelde medarbejderophør i HR-system

    • Til løsningen medfølger der gratis et HR / Access management system, hvor alt om jeres bruttolønsløsning findes. 

Frikøb til privat eje

Ved afslutningen af bruttoløsningens perioden – typisk 12 eller 24 måneder, skal medarbejderen jf. Skats regler have mulighed for at frikøbe de produkter, som de har benyttet via bruttolønsordningen til privat eje. Denne del håndteres 100% fra vores side, helt uden om jer som arbejdsgiver. Det samme gælder, hvis en medarbejder forlader jobbet i en aktiv aftale, her kan medarbejderen frit vælge om denne vil frikøbe til privat eje eller returnere.

Minimal risiko

Medarbejderfordeleløsning er med minimal risiko for både arbejdsgiveren og medarbejderen at benytte. Forlader en aktiv medarbejder sit job i løntræksperioden, træder vores system ind og har al kommunikation direkte med medarbejderen uden involvering af arbejdsgiver i forhold til medarbejderens indkøbte produkter.

Sikkerhed – For virksomhed og medarbejder.

Vi har selvfølgelig også tænkt på sikkerheden i vores løsning.

Der medfølger automatisk en All-Care løsning, der dækker uheld på medarbejderens købte hovedprodukter (f.eks. Mobiltelefon, computer, tablets) i aftale perioden, ved medarbejderens frikøb til privat eje, medfølger der 24 måneders reklamationsret jf. købeloven.

Medarbejderfordeles bruttolønsordning overholder altid den gældende lovgivning, og vi siger hellere nej tak end at gå på kompromis.

HR-System

Vi giver dig som arbejdsgiver det helt rigtige værktøj, så du nemt kan danne dig et overblik over bruttolønsløsningen til dine medarbejdere. Vi har samlet alt omkring denne i ét HR-system, hvor alt omkring jeres egen løsning findes. Løntræksfiler, tillæg til ansættelsesaftalen, medarbejderophør, hvad har medarbejderen købt, statistikker og meget mere.

Bredt udvalg

Medarbejderfordele tilbyder alle fra Skats godkendte muligheder til dine medarbejdere, det er helt op til dig som arbejdsgiver at vælge hvilke løsninger der skal tilbydes.

bottom of page