top of page

Julegaver

MF
cart-01.png

Medarbejderfordele og bruttolønsordninger

Medarbejderfordele giver dig mulighed for at tilbyde dine medarbejdere bruttolønsordninger uden bøvl.

Julegaver

Har du behov for at indføre julegaver til medarbejderne, gør du det nemmest hos Medarbejderfordele's medarbejder webshop Offira.dk, der er leveringsdygtig i disse.

Skattelovgivningen tillader i dag, at en medarbejder kan modtage en julegave fra virksomheden til en værdi op til kr. 1.100,- uden at blive beskattet. Julegaver bidrager til skabe glade, tilfredse medarbejdere og til at indfri forventningerne til en moderne, attraktiv virksomhed – hvis det er de rigtige. Du finder den rigtige julegave til hver medarbejder hos Offira.dk, og så er effekten større, samt du slipper for bøvl med bestilling og håndtering.

 

 

Du kan hos Medarbejderfordele få adgang til alle typer julegaver, du kan forestille dig, hvor de typiske er:
• Oplevelser

• Gaveartikler 
• Vingaver 
• Dine egne gaver 

Vi samarbejder med udvalgte leverandører om, at levere de produkter, der dækker jeres og jeres medarbejderes eksakte behov, i den bedste kvalitet, til tiden og med sikkerhed for høj service til konkurrencedygtige og fair priser for alle.

 

Når du har valgt at tilbyde medarbejderne julegaver via Medarbejderfordele, vil du få fordel af vores online bestillings- og administrationssystem (Minemedarbejderfordele), hvor du bl.a. kan segmentere medarbejderne og differentiere udvalget.


I vil have mulighed for at få sparring og hjælp til kommunikationen til virksomhedens medarbejdere om tilbuddet, og være knyttet til et fast projektteam med dygtige kontaktpersoner samt nyde godt af vores samarbejder med leverandørerne.


Med outsourcing af håndtering af julegaver til Medarbejderfordele vil I opleve minimal administration igennem hele forløbet. Derfor skal I heller ikke frigøre personel for at kunne drage fuld nytte af tilbuddet til jeres medarbejdere, som I alligevel får fuld valuta af.


I vil opleve, at I ved at samarbejde med Medarbejderfordele om at tilbyde medarbejderne julegaver får professionel håndtering, nem adgang for alle til valg af julegaver, samt leveringssikkerhed og meget høj service til den rigtige pris.
 

julegaver.jpg
bottom of page