6005115-BK000-ALT-LIFESTYLE1.jpg
400dpiLogo.png

Hvad er mine fordele ved at købe en cykel via min løn

Med løsningen får du automatisk følgende med, når du får din nye cykel via lønnen, nedenstående services er inklusive i månedspriserne der vises.

Serviceaftale

Med en BikeSafety pakke er din el-cykel godt kørende i hele leasing perioden. Denne servicepakke er obligatorisk og medfølger både i 12, 24 og 36 måneders aftale periode.

*(Tilkøb for almindelig cykel).

BikeSafety pakken er designet til at give dig tryghed. Derfor er service og reparationer inkluderet. Du kan derfor altid kigge forbi din Bike&co forhandler hvis du skulle have brug for assistance til en punktering, mekanisk nedbrud – Eller du bare vil have hjælp til at få lidt luft i dækkene og kæden smurt.

All-Risk løsning

Hvis du får en skade på din cykel, eller du har fået den stjålet kan du glæde dig over, at cyklerne altid er inklusive en All-Risk løsning, så du trygt kan bevæge dig rundt i trafikken. Hvis uheldet er ude anmelder du skaden på www.no2risk.com og kører derpå forbi en af de 60 Bike & Co cykelforretninger i Danmark, er din cykel blevet så beskadiget, at ikke kan repareres - ombyttes den til en tilsvarende.

 

Løsningen er uden selvrisiko ved skade og ved tyveri er selvrisikoen 10% af cyklens værdi.

(dog maximum kr. 2.500,-).

Med vores løsning er du dækket helt ind med sikkerheder!

Vælg selv din cykel...

Vi har netop lavet en aftale med cykel kæden Bike & Co der er fordelt rundt i Danmark med 60 cykelforretninger, hvor du (hvis vores udvalg ikke lige har den cykel du gerne vil have) kan gå ned til en af forhandlerne og derpå vælge netop den cykel som der lige passer til dig. Når du har valgt kan cykel forhandleren hjælpe dig med, at få lagt ordren i vores system, således du automatisk får alle fordelene med.

HUSK! Du skal medbringe voucheren, der findes når du har oprettet dig i bestillingssystemet.

Du kan finde den næreste Bike & Co forhandler her